RU EN
Church Ministries Institute Logo

Семінари по служінню

Проводяться в помісних церквах, регіональних коледжах і в міжнародному центрі.

Добрий грунт: благовістя і учнівство

  • Одноденний інтенсивний навчальний семінар (проводиться за запитом)
  • Дводенний розширений навчальний семінар (проводиться за запитом)

Використовуючи матеріали, розроблені Асоціацією Баптистів для Світового Благовістя, семінар Добрий грунт дає віруючим необхідні інструменти для того, щоб «ділитися історією викуплення в хронологічній послідовності так, щоб люди чітко розуміли, щиро приймали і твердо трималися радісної звістки». Цей семінар слугує добрим початком для тих, хто бажає почати Біблійне Вивчення у рамках Біблійної школи на базі своєї місцевої церкви.

Семінари ІЦС

Стань кращим:

Мистецство роз’яснювальної проповіді

Набуваючи навички роз’яснювальної проповіді

  • Триденний навчальний семінар, проводиться двічі на рік

У співпраці з Leadership Resources, семінар Навчання для Національних Тренерів націлений на допомогу пасторам і церковним лідерам (згідно моделі з 2 Тім.2: 2), які в свою чергу допомагають лідерам зі своїх церков вчити і проповідувати, роз’яснюючи Біблію. Після дослідження значення певного тексту або уривка з Писання в його оригінальному контексті, метою є проповідь для зміцнення і підбадьорення церкви.

Велике служіння малих груп

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Іноді в церкві малі групи розглядаються лише як один з видів церковного служіння, а не як головна стратегія зростання здорової громади. Саме тому ми і створили цей семінар, щоб допомогти віруючим усвідомити важливість служіння малих груп як майданчика для духовного зростання християн і виконання ними Великого доручення Ісуса.

Сам Христос втілив свою місію у життя через формат малої групи, обравши 12 учнів. В малій групі ми маємо можливість створити атмосферу теплоти і близькості, прийняття і довіри для спільного вивчення Писання і поклоніння. У цьому семінарі ми розкриємо секрети способів організації великого служіння малих груп та їх множення.

Більше, ніж лекція

Креативне викладання

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Глибокий зміст уроку говорить про любов викладача до предмета, а стиль викладання – про його любов до учнів.

За допомогою даного інтерактивного тренінгу ми хочемо запропонувати вам способи удосконалення методики навчання, адже Бог покликав нас не наводити нудьгу на людей, а нести послання так, щоб змінювалося життя слухачів. Ви отримаєте багатий ресурс креативних методів викладання предмета, який допоможе вам в організації вашого навчального матеріалу найкращим чином для успішного засвоєння його студентами, в формуванні індивідуального підходу до складних слухачів, а також в розробці наочних посібників, що сприяють ненав’язливому залученню учнів в досліджуваний предмет.

Романтика NON STOP на все життя

Відкриваючи секрети успішного шлюбу

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Зберегти трепетні почуття один до одного протягом життя – це першочергове завдання кожної сімейної пари. Бог, ніжно піклуючись про Своє творіння, створив дивовижний інститут шлюбу для взаємного задоволення чоловіка і жінки.

Книга «Пісня над піснями» розкриває широкий спектр емоцій, призначених пережити коханим; потужно стверджує любов і відданість, необхідну для тривалих відносин. Сучасна християнська сім’я покликана показати суспільству яскравий приклад збереження романтики, стабільності і вірності у подружньому житті.

Даний семінар допоможе учасникам поринути в коротку, але емоційно глибоку книгу Біблії, щоб заново пережити романтичні відносини в своїй сім’ї, з почуттям вдячності Богові за Його чудовий подарунок людям.

Розвиток церкви

Розкриваючи церковний потенціал

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Царство Боже не статично, воно росте і розширюється. Ісус порівнює його з гірчичним зерном, яке виростає до розмірів великого дерева, здатного дати притулок багатьом птахам. Церква – це частина Божого Царства, і вона покликана стверджувати Божу волю на землі.

Для цієї мети Бог встановив в Церкві порядок, дав дари і вірних слуг, які зможуть виконати це служіння. Але головним на сьогодні залишається питання: як церква може рости духовно і кількісно, ​​розвиваючи і відносини любові, і організацію служінь? Що робити, якщо церква не росте, нових охрещених немає, а членів церкви охопила апатія і байдужість?

Команда мрії

Побудова успішної церковної команди

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Багато церковних лідерів, пасторів, задаються одним і тим же питанням: «Де знайти обдарованих служителів, щоб організувати сильну церковну команду?» Але це не зовсім правильна постановка питання. Адже служителів і команду потрібно не шукати, а зрощувати і навчати.

Семінар «Команда мрії» спрямований на те, щоб допомогти вам побачити тих людей, яких Бог помістив поруч з вами, у вашій церкві, а потім, розвиваючи лідерський потенціал, об’єднати їх в команду мрії, для досягнення Божих цілей.

Дияконія в дії

Функція, а не статус

  • Одноденний навчальний семінар (проводиться за запитом)

Ми звикли ставитися до рукопокладених служителів як до людей зі статусом, іноді навіть до кінця не розуміючи їх функцію. З пастирським служінням все більш-менш зрозуміло, але існує величезна прогалина в дослідженні служіння дияконії.

Часто дияконське служіння сприймають лише як нижчий щабель духовного священства, а диякона – як людину під номером №2, який завжди залишається в тіні пастора. Але що ж насправді говорить Писання про це служіння? Яка основна роль диякона, якими якостями він повинен володіти, чи обмежує Писання участь в цьому служінні лише братами, або ж ні? І як зрозуміти, що Бог закликає мене до дияконське служіння? Ці та інші практичні питання ми розглянемо і вивчимо на даному семінарі.

Протягом року доступні додаткові семінари та практичні заняття, спрямовані на зміцнення помісних церков.

Для отримання інформації про майбутні семінари, будь ласка, зв’яжіться з нашим офісом.